Contact: 085 401 22 24

Welk succes staat nog op jouw verlanglijstje?

Welk succes staat nog op jouw verlanglijstje?
27 september 2018 Willem
In Algemeen, Geen categorie

Inmiddels ben ik alweer zes jaar lang betrokken bij de ouderenzorg. Wat me opvalt, is dat de ouderenzorg meer dan ooit in de belangstelling staat van politici en maatschappelijke bewegingen. We zijn er allemaal van overtuigd geraakt dat we ouderen een mooie oude dag willen geven waarin aandacht, creativiteit en levensgeluk centraal staan. Gelukkig is er een enorme impuls van Waardigheid en Trots die deze waarden versterken.
Een aantal succesvolle voorbeelden van trainingen die we in het kader van waardigheid en trots voor onze relaties uitgevoerd hebben:

  • ‘Welzijn is van ons allemaal’. Alle medewerkers uit de zorg hebben de omslag gemaakt naar welzijnsdenken;
  • ‘Oplossingsgericht werken en denken’. Elk deelnemend team is trots op de stap die ze gezet heeft in het oplossingsgericht denken en doen;
  • ‘Welzijnscoach’. Veel welzijnscoaches hebben hun coachingsvaardigheden succesvol ontwikkeld, zodat welzijn naar een hoger niveau getrokken is.

Wij wensen alle zorgmedewerkers die dit lezen ondernemerschap toe in het borgen van meer welzijn voor jullie cliënten. Een enorm mooie opgave voor jullie en ook voor ons.

Willem Rietberg

Willem Rietberg