Contact: 085 401 22 24

Training – Borgingsdag Bewegen, Spelvormen en muziek (2020)

Borgingsdag Bewegen, Spelvormen en Muziek

Cerein wil graag iedereen, die een training heeft gevolgd waarin het activeren van mensen centraal stond een borgingsdag aanbieden. In één van deze trainingen heb je ontdekt en ervaren wat mogelijk is op het gebied van muziek, beweging en spelvormen (al dan niet aan tafel). We krijgen heel veel positieve reacties op deze trainingen. Men is enthousiast over de ideeën die ze opgedaan hebben, ziet allerlei prachtige kansen om cliënten iets moois aan te bieden waarvan minimaal een glimlach op het gezicht verschijnt. Zelfs als die glimlach al langere tijd verdwenen leek te zijn. Dat is toch waar we het allemaal voor doen!
Je hebt in de training ervaren dat dergelijke activiteiten helemaal niet groot hoeven te zijn om succes te kunnen halen. Juist in het kleine zit vaak de kracht. Je weet inmiddels hoe je muziek kan inzetten om een bepaalde sfeer te creëren: om mensen te activeren kies je een ander genre dan in de avond voorafgaand aan de nachtrust. Je hebt inspiratie opgedaan om mensen aan te sporen om te bewegen en ervaren dat het heel veel plezier kan opleveren. Misschien heb je mensen die al lang niet meer gesproken hebben, aan het neuriën of heel misschien zelfs aan het zingen gekregen. Prachtige resultaten!
We weten dat het goed is om het geleerde nog eens op te frissen en verder uit te diepen. Nu je wat langer bezig bent om het geleerde toe te passen op je werkplek, is het tijd om aandacht te besteden aan de borging. Dit is heel gebruikelijk. Daarom bieden we je deze borgingsdag aan. Je bent van harte uitgenodigd!

Inhoud van de training

  • Borging van het eerder geleerde
  • Omgaan met weerstand tegen bewegen / deelname aan spelvormen
  • Verdieping muzikale mogelijkheden
  • Maatwerk leveren voor iedere cliënt en voor de groep
  • Veel zelf ervaren en doen van spel- en muziekvormen en bewegingsactiviteiten (op muziek)

Resultaten

  • Je hebt je eerder opgedane kennis opgefrist
  • Je hebt je eerder opgedane kennis verdiept
  • Je bent in staat een passende spelvorm of bewegingsactiviteit in te zetten
  • Je verstaat de kunst van het verleiden tot deelname van de cliënt

Doelgroep
Deze borgingsdag is specifiek voor medewerkers werkzaam in de zorg, dagbesteding of welzijn die eerder deelgenomen hebben aan een training rondom bewegen, spelvormen en muziek bij Cerein. De training is geschikt voor alle medewerkers vanaf niveau 2. Ook vrijwilligers zijn welkom.

Graag adviseren we je over het volgen van een voor jou passende training. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op via 085-4012224 of info@cerein.nl.

Naar volledige trainingsoverzicht

Schrijf je nu in voor deze training!

Velden met * zijn verplicht

Cursusjaar 2020

Omvang 2020
1 dag

Najaar 2020
28 oktober 2020

Tijden
09.30 uur – 16.30 uur

Locatie najaar 2020
Zwolle, Soest & Breda*

Prijs 2020
€ 225,-

*Bij onvoldoende aanmeldingen voor één van de locaties worden de groepen in overleg met de deelnemers samengevoegd.