Contact: 085 401 22 24

De trainer vertelt: Gabrielle van de Veer

De trainer vertelt: Gabrielle van de Veer
22 november 2017 Willem
In Algemeen

Wat mij inspireert? De passie van alle deelnemers voor hun vak!

Gabrielle van de Veer is trainer bij Cerein en is daarnaast assessment psycholoog. Gabrielle geeft onder andere de training Dagbestedingscoach uit het open inschrijvingen aanbod en vertelt je hier graag meer over!

De training Dagbestedingscoach bestaat uit vijf dagen, waarbij de deelnemers zichzelf uiteindelijk de titel ‘Dagbestedingscoach’ mogen geven. Zoals de naam al doet vermoeden, is de dagbesteding van een cliënt hierbij het sleutelwoord. Wie wil er nou niet de aller beste en aller leukste dagbesteding bieden aan een cliënt op zijn of haar oude dag? Jij wordt in deze training klaargestoomd om dit zo OPTIMAAL mogelijk voor elkaar te krijgen.

De training voor Dagbestedingscoach beslaat veel meer dan coachen binnen het werkveld alleen. De handvaten die je krijgt kan je namelijk overal inzetten. Ook in je privé situatie! Deze training wordt zowel incompany als in ons open inschrijvingen aanbod gegeven. Wat een groot voordeel van de open inschrijvingen is, dat je ‘pak em beet’ met 15 andere mensen zit, die in hetzelfde werkveld (welzijn/dagbesteding) werken als jij, verspreid over het hele land en met hen gesprekken hebt en bij elkaar de herkenning én erkenning vindt. Ik start de training altijd door met de deur in huis te vallen: we gaan geen bergen verzetten, nee we zijn na deze trainingen niet ineens anders. Maar wat brengt deze training ons dan wel? Je leert je bewust te zijn van je gedrag en hierbij als mens, collega, vriend en vooral dagbestedingscoach technieken nog beter toe te passen, waardoor je de BESTE versie van jezelf kan zijn.

Wie herkent het niet: na een gesprek met bijvoorbeeld een collega denk je: ohh ik had dit en dat moeten zeggen of ohhh ik had nog meer moeten vragen wat hij/zij bedoelde met dat onderwerp voordat ik ging reageren. Je leert je bewust te worden van je eigen gedrag en hier dan op je EIGEN valkuilen en uitdagingen in te zoomen om zo hierin te verbeteren. Niet alleen ik (als trainer), maar ook je mede deelnemers kunnen jou hierbij helpen. Want ZIJ kennen de kneepjes van het vak en ook zij kunnen jou een spiegel voorhouden. Je krijgt dan ook tijdens de training een ‘maatje’ met wie jij tussen de trainingen door contact zult hebben.

Mocht je nog in twijfel zijn om de training te gaan volgen, dan wil ik graag tegen je zeggen: DOEN! Of even bellen naar Cerein om nog meer informatie in te winnen. Ik zeg maar zo: wat heb je te verliezen? De elementen die we behandelen komen in allerlei situaties naar voren  PLUS je zit met 15 anderen die uit hetzelfde vakgebied komen. Voor de praktische handvaten, tips alsook herkenning is het zeer fijn.

Foto Gabrielle