Contact: 085 401 22 24

De overeenkomst tussen een medewerker in de zorg en een trainer

De overeenkomst tussen een medewerker in de zorg en een trainer
12 maart 2018 Willem
In Algemeen

Het klinkt zo tegenstrijdig: als trainer ben je bijna elke dag met een groep deelnemers aan het werk. En toch kan het eenzaam voelen..

In je rol als trainer, ga je uit van wat men wil leren: welke verandering in houding, gedrag of kennis wil je aangeleerd hebben? Op basis van deze vragen stel je een passend programma op. Hierbij sluit je aan bij de belevingswereld van de deelnemers. Bij Cerein past iedere trainer het principe van Breinleren toe: vanuit de wetenschap die in de neurologie op het gebied van leren is opgedaan, stellen we het programma en de trainingsbijeenkomst(en) samen.

Om elkaar te blijven inspireren, hebben we weer een trainersbijeenkomst georganiseerd. Het was een interessante bijeenkomst met een hoop kennis, inspiratie en gezelligheid. Het programma bestond uit inspirerende onderwerpen, ervaringen uitwisselen en kennis delen. Al met al een heel succesvolle en gezellige bijeenkomst. Gelukkig staat de volgende alweer gepland!

Terwijl ik dit schrijf, denk ik aan een veel gehoorde quote tijdens trainingen die gaan over communicatie: “we lossen elkaar telkens af bij aansluitende diensten: echt tijd om samen te werken of te evalueren is er niet echt”. Een zorgmedewerker heeft de hele dag mensen om zich heen, maar kan zich ook eenzaam voelen.. Ook daar is de behoefte aan het delen van kennis en ervaring. Ik nodig je uit om dit op te pakken: het is redelijk snel geregeld en levert je gegarandeerd inspiratie, kennis en inzicht op!20180131_170334

Marloes van Peer

Adviseur/Trainer