Contact: 085 401 22 24

‘Pak een paar planken en maak dat bord!’

‘Pak een paar planken en maak dat bord!’
14 juni 2017 Willem

‘Pak een paar planken en maak dat bord!’

Claudia heeft de training ‘Ondernemerschap & creativiteit in werk en dagbesteding’ gevolgd. Deze training is op maat gemaakt in samenwerking met ‘Het Leercentrum’ van zorginstelling Stichting Zuidwester. Claudia van Wijk werkt al zo’n twintig jaar bij Zuidwester. Momenteel begeleidt Claudia cliënten die werkzaam zijn in dagbestedingslocatie Brasserie DOK16.

Claudia: ‘Ik heb mij voor deze training opgegeven, omdat ik de motivatie kwijt was om aan de slag te gaan met de marketingactiviteiten van Brasserie Dok16. De brasserie is een commerciële tak van onze instelling, maar we vergeten soms dat we dus ook een commerciële en marktgerichte aanpak moeten hanteren! We moeten steeds manieren blijven bedenken om gasten én cliënten te werven en hen te binden.

De training heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal de flow te pakken kreeg. De trainer was ontzettend enthousiast en wist je hierin mee te nemen. Zo was ik al 1,5 jaar bezig om een bewegwijzeringsbord aan de weg te krijgen. De brasserie bevindt zich op het instellingterrein en ligt een beetje verscholen achter hoge bomen. Omdat ik al via zoveel wegen medewerking en toestemming probeer te krijgen, had ik er helemaal geen zin meer in. Ik legde dit voorbeeld uit aan de trainer waarop hij zei: waarom doe je het zelf niet gewoon? Pak een paar houten planken en maak dat bord! Dat heb ik gedaan en nu staat er sinds drie weken dan ook daadwerkelijk een bord, hoe mooi is dat!