Contact: 085 401 22 24

Mantelzorgers en vrijwilligers

Samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers

Cerein is specialist op het gebied van samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers. We geven trainingen, coaching en advies op maat. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van onze klanten hebben wij onze dienstverlening opgedeeld in de sector Ouderenzorg en de sector Verstandelijk Gehandicaptenzorg.

Lees meer over samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers op de pagina voor de Ouderenzorg of de Verstandelijk Gehandicaptenzorg:

Ouderenzorg

Wij vinden dat iedere oudere een gelukkig leven verdient. Een optimale samenwerking tussen cliënt, informele zorg (mantelzorgers en vrijwilligers) en de professional speelt hierin een zeer belangrijke rol. Deze samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers goed organiseren en uitvoeren, vraagt om kennis en kunde. Zorg en welzijn op maat aanbieden vraagt om flexibiliteit, cliëntgericht en oplossingsgericht werken.

Wij trainen en coachen zorgmedewerkers in de ouderenzorg om een goede samenwerking tussen cliënt, informele zorg en professional vorm te geven.

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over wat wij kunnen betekenen voor de samenwerking tussen mantelzorgers en vrijwilligers uw organisatie.

Samenwerking mantelzorgers en vrijwilligers in de ouderenzorg

Gehandicaptenzorg

Wij vinden dat ieder mens met een verstandelijke beperking een gelukkig leven verdient. Een optimale samenwerking tussen cliënt, informele zorg (mantelzorgers en vrijwilligers) en de professional speelt hierin een zeer belangrijke rol. Deze samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers goed organiseren en uitvoeren, vraagt om kennis en kunde. Zorg en welzijn op maat aanbieden vraagt om flexibiliteit, cliëntgericht en oplossingsgericht werken.

Wij trainen en coachen zorgmedewerkers in de gehandicaptenzorg om een goede samenwerking tussen cliënt, informele zorg en professional vorm te geven.

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over wat wij kunnen betekenen voor de samenwerking tussen mantelzorgers en vrijwilligers uw organisatie.

Samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers in de gehandicaptenzorg