Contact: 085 401 22 24

Wij zijn enthousiast over Qwiek.Up

Wij zijn enthousiast over Qwiek.Up
3 mei 2016 Willem
QuickUp-2
Qwiek.Up

Wij zijn enthousiast over Qwiek.Up

Begin maart (2016) kregen wij bezoek van Thomas van der Ham van Qwiek. Hij liet ons kennismaken met de Qwiek.Up. Graag willen we graag deze ervaring met jullie delen.

Belevingsgerichte zorg die aansluit bij de cliënt is van groot belang. De Qwiek.Up past in ons beeld van het voorkomen van of goed omgaan met onrust en ongewenst/onbegrepen gedrag.

De Qwiek.Up is een nieuwe, veel ingezette innovatie binnen de ouderen-, gehandicapten- en palliatieve zorg. Het is een mobiel in te zetten apparaat dat beelden projecteert op het plafond of de muur en dat daarnaast ook muziek afspeelt.

Door de mooie beelden van natuur, concerten of juist een persoonlijk gemaakt digitaal levensboek komen mensen tot rust of worden zij geprikkeld wanneer nodig. Doordat de Qwiek.Up eenvoudig te verplaatsen is, kan van elke slaap-, woon- of badkamer een belevingsruimte gemaakt worden. De oplossing om een belevingsgerichte zorgomgeving te creëren waar voldoende aandacht is voor ieders behoeftes en geschiedenis.

Hier staat uitgebreide informatie over de Qwiek.Up. Thomas komt graag bij jullie langs om jullie kennis te laten maken met de Qwiek.Up en zijn mogelijkheden. Stuur hem een mail: thomas.vanderham@qwiek.eu of bel hem op 06-23707519