Contact: 085 401 22 24

De trainer vertelt: Krista Janzen

De trainer vertelt: Krista Janzen
22 november 2017 Willem
In Algemeen

Er is al zo veel dat moet in de zorg..

Krista Janzen, geeft al een aantal jaar trainingen voor Cerein. Een veel bezochte training van Krista is de training ‘De kracht van welzijn’. Welzijn wordt alom gepromoot en gevraagd in de zorg. Maar wat houdt het precies in? En hoe kun je het welzijn van bewoners positief beïnvloeden? Krista vertelt je er graag meer over

In de training ‘De kracht van welzijn’ gaan we in op ADL momenten, persoonlijke aandacht, aansluiten bij de ander, omgaan met moeilijk begrepen gedrag en het motiveren van bewoners en collega’s om het welzijn van bewoners te vergroten.

De meerwaarde van de training is dat er niet alleen wordt uitgegaan van het welzijn van de bewoners, maar ook die van de medewerker. Hoe kun jij, met kleine stapjes, je eigen welzijn vergroten? Misschien wel startend met een minuut per uur? Want elk moment dat jij aan je eigen welzijn werkt, werk je ook aan het welzijn van de bewoner. Daarom ben je immers natuurlijk ooit in de zorg gaan werken. Passie en welzijn is aanstekelijk, zo zullen we ervaren.

Er is al zo veel dat moet in de zorg. Het bieden van mogelijkheden om medewerkers kleine momenten van welzijn te laten ervaren, inspireert ook mij. Het zien en voelen van het effect van positieve benadering en je richten op wat je blij maakt is zo waardevol, voor elk mens. Het vergroot ook mijn welzijn, ik pik er graag een graantje van mee!

Twijfel je nog? Gewoon doen! De training wordt mede ingericht naar de wensen en verwachtingen van de deelnemers. Het is een brede training die je een frisse en positieve blik op het werk en bewoners oplevert. Samen met anderen werken aan welzijn is leuk en geeft plezier, vrolijkheid en inspiratie. Kortom: tot ziens bij de training!

 

AAEAAQAAAAAAAASfAAAAJGU0MDA0MjY1LTczYjctNGUyYS1hNmY5LTdiOGYyOTY0NDhmOQ