Contact: 085 401 22 24

Cerein bestaat 20 jaar! Viert u met ons mee?

Cerein bestaat 20 jaar! Viert u met ons mee?
10 oktober 2016 Willem
In Algemeen
Logo Cerein klein

Cerein viert 20-jarig bestaan u bent uitgenodigd!

Een feestje moet gevierd! In 2017 is het 20 jaar geleden dat Cerein is opgericht. Met een dergelijke leeftijd kun je zeggen dat de pubertijd wel achter de rug is. Cerein is volwassen! De organisatie heeft een eigen identiteit ontwikkeld: weet waar het voor staat. De visie op leren en ontwikkelen zit in de aderen van de medewerkers en trainers. De organisatie is herkenbaar en betrouwbaar. U kunt op ons rekenen! Reserveer alvast: dinsdag 24 januari.

Het mooie is dat er naast deze stabiele eigenschappen, die in de adolescentiefase ontwikkeld zijn, ook de flexibiliteit is om met ontwikkelingen mee te gaan. Er gebeurt immers veel in de zorg. De cliënt komt nu echt centraal te staan! Dit vraagt veel van organisaties maar vooral van medewerkers. Mantelzorgers hebben het drukker en worden mondiger. Hoe zorgen we voor een optimale samenwerking met deze dappere mensen? Vrijwilligers zijn schaars, maar zo onmisbaar. Inmiddels weten we dat in alle leeftijdsfasen seksualiteit en intimiteit een belangrijke rol spelen. Hoe gaan we daar met de cliënt het gesprek over aan? Als we deze onderwerpen toch eens bespreekbaak konden maken.. Over volwassenheid gesproken.

Een feestje vier je niet alleen! Waar zou Cerein zijn zonder haar klanten? Daarom nodigen we u graag uit om samen met ons bij dit 20-jarig bestaan stil te staan. Reserveer alvast in uw agenda: dinsdag 24 januari (vanaf 13.30 uur). Ik kan nog niet alles verklappen, maar het beloofd een onvergetelijke middag te worden! Zorg ervoor dat u later niet hoort: “je had erbij moeten zijn”. Binnenkort opent de inschrijving.

Feestelijke groet en graag tot 24 januari,

Willem, Inge, Marijke, Xandra, Henri en Marloes